我院师资博士后余晓杉获SIGCOMM China2017 最佳论文奖

时间:2017-05-24 10:06来源:通信工程学院作者:zjb 点击:

西安电子科技大学通信工程学院ISN重点实验室的博士后余晓杉论文日前获得ACM TURC 2017 (SIGCOMM China)最佳论文奖。获奖论文的题目为“THOR: A Server-level Hybrid Switching Data Center Network with Heterogeneous Topologies”, 该论文针对快速光电路交换对网络节点度和处理时延的要求,结合电路交换和分组交换的不同特征,提出了基于异构拓扑的光电混合互连架构THOR。通过为该混合网络的光互连和电互连部分设计不同拓扑结构,充分适配两种交换技术的不同特点,解决了传统光电混合互连架构扩展能力受限、连通性不足、网络阻塞率较高的问题。
      The ACM SIGCOMM China Chapter, approved by ACM China Council and ACM SIGCOMM, is the official representative of ACM SIGCOMM in China. The ACM SIGCOMM China Chapter is a community for Chinese researchers who are interested in network research, network standards, network history, and the educational aspects of networking. ACM SIGCOMM China Chapter aims at establishing a connection between SIGCOMM and Chinese researchers, enhancing the research in the field of data communication around China, and bringing the high-quality activities of SIGCOMM to Chinese researchers.